събота, 3 януари 2015 г.

ФСГ"В.Левски"-официално регистриран изпитен център на LCCI



ФСГ"В.Левски" официално вече е регистриран изпитен център на LCCI- Лондонската търговско-промишлена камара.  Асоциацията е базирана в Лондон.
LCCI са квалификационни изпити, които покриват широк кръг от сфери -финанси, маркетинг и обслужване на клиенти, бизнес-администрация и английски език. Тестовете се предлагат в над 120 страни по света посредством мрежа от над 5000 изпитни центрове. Квалификацията е призната от работодатели и университети, осигурява професионална ориентация на студенти за изграждане на кариера или им служи за стимул към по-високо образование.

Globul input е представител на Лондонската търговско-промишлена камара –международна квалификация за Италия и Балканите. Компанията е базирана в Рим, Италия и оперира от 2001 година като компания с призната репутация в сферата на квалификацията на преподаватели, образователни услуги, състезанията на английски език – Хипо.

При нас освен изпити-общ английски език ще предлагаме и специализирани изпити, сертификатите се издават от Лондонската търговско-промишлена камара и са изключително авторитетни.

Няма коментари:

Публикуване на коментар